snezka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bol prvým...

... s ktorým mi bolo fajn

Ivan. Bol  mojim prvým.Prvým...po mužovi, ktorý mi ublížil. Prvým s ktorým som sa vyspala celkom dobrovoľne, bol prvým, s ktorým sex nebolel, nebol na silu a netiekli mi po ňom slzy.  Rozmýšľam čím pre mňa bol...priateľom, milencom, mužom. Bol niekým s kým som mala po dlhočiznej dobe sex. Áno sex, nebolo to milovanie, ten rozdiel poznám aj ja.  Znie to možno divne, ale v tom čase predstavoval pre mňa Ivan výzvu. Bol pre mňa testom, cez ktorý som chcela prejsť...predstavoval test, pomocou ktorého som sa mohla posunúť ďalej, alebo padnúť ešte hlbšie, ako je samotné dno. Netušila som, či ešte niekedy dokážem byť sama s  mužom... Milovať sa s ním, nechať ho, nech sa ma dotýka, nech ma hľadí, objíma a miluje... Posledné „pokusy“ pred piatimi rokmi skončili mojim útekom a znovu ďalšími nočnými morami.
S Ivanom sme sa zoznámili cez internet. Obaja sme niečo hľadali. Ivan hľadal únik z každodennej reality a ja... ja som chcela vedieť, či to pôjde, či nezdupkám, neutečiem, či som po tých rokoch ďalej, alebo stojím stále na tom mizernom začiatku. Zo začiatku to bolo len o mailovej pošte.Vymenili sme si spolu presne 266 mailov a správ. Vždy sme si mali čo povedať. Prešli sme cez to klasické, kto sme, čo sme, prekopali sme aj to, čo hľadáme a čo chceme. Po necelom mesiaci prišiel deň, keď sme sa mali stretnúť. Ukecali sme to na kávu v jednom obchodnom centre... Ivan dokráčal s ružou...Priznám  sa prišlo mi to smiešne  a také staromódne, ale inak...180 cm, hnedý miestami prešedivelý krátky zostrih, šedé oči, na tvári strnisko, biela košeľa,čierne rifle...no a ruža :-)) Krátka spoločenská konverzácia nasvedčovala tomu, že obaja vieme, čo chceme a vieme, ako to dnes skončí... Môžem ťa pozvať ku mne na kávu?  Prisvedčila som.Medzi tým sa mi v hlave rýchlosťou blesku menili obrazy ako z filmu...naskakovali scenáre tragické, násilné, romatické, objavujúce...a do toho všetkého vyskakovali rozhovory s priateľkou...Uvoľni sa, nestresuj, neboj sa...skús použiť emócie, počúvaj srdce...skús vynechať na chvíľu hlavu... Po krátkej ceste z obchodného centra sme dorazili k nemu. Prišlo mi smiešne, keď mi chcel odkladať vetrovku. Pekne sa posaď hneď som tu aj s kávou... kancelária to bola pekná...pekný výhľad na nočné mesto, po stenách obrazy. Dominantným prvkom v celom interiéri bola kožená sedačka a mäkký koberec. Prepáč, ozvalo sa v miestnosti.Káva došla, ale môžem ti urobiť niečo iné, napríklad zelený čaj. Prichádzajúc ku mne čakal na odpoveď...nechcem čaj, chcem teba. Pri tejto odpovedi sa jeho pery prisali na moje ústa.Jemne mi vošiel jazykom do úst. Stála som a snažila som sa nemyslieť na strach. Zbadal že sa niečo deje...prosííím pokračuj. Smiem? prikývla som, len mi neublíž. Tebe ? Ublížiť? Neboj, bude sa to to páčiť...nemám rada túto vetu, nenávidím ju...doteraz sa mi to nikdy nepáčilo. Ale teraz to môže byť iné...musím sa len uvoľniť a nebáť sa..Ivan mi jemne rozopína košelu...ešte aj teraz mi naskakujú zimomriavky, keď si spomeniem na jeho dotyk.     Chcem, aby si sa nebála, neublížim ti...jemne a zároveň rázne mi chytá prsia, pomaly ich začína  hladiť, postupne zostupuje nižšie a ja  sa nechávam  pomaličky unášať... pamätám na tvoje slová...uvoľni sa a neboj sa...


trinásta komnata | stály odkaz

Komentáre

  1. Ty si
    teda odvazna..;-).. tak rozmyslam..kazdy mame dake pomyslne nevedome a podvedome hradze v sebe...prave preto sa toto podarilo..preto ze ak niekoho poznas alebo si citovo naviazana tak to proste nejde..hmmm..vela stastia Snezka..kazdy cely zivot daco burame..nikdy ni si sama a kazdy z nas ma v sebe mnozstvo hradz ..vela sil :)
    publikované: 03.05.2011 12:53:28 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :-)
    odvážna? ani náhodou...okolo mňa odvaha nešla ani z ďaleka...keby si len vedela koľko to bolo nočných rozhovorov a četov, rozoberania za a proti...
    publikované: 03.05.2011 13:00:17 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. dig
    erotika, super...:-)))
    publikované: 03.05.2011 13:54:53 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  4. čo sa to dnes deje?
    v takomto chladnom mokrom počasí ma u ZARY aj TU erotika "straší"...máta...rata...kde si ...tata??? :-)))
    chodiť na blog sa oplatí...
    publikované: 03.05.2011 14:02:43 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ty jo...
    sexoš článok ;)
    publikované: 03.05.2011 15:47:13 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. úprimne povedané, spoveď,
    rekapitulácia toho čo bolo, ujasnenie toho čo má byť, a očakávanie toho čo bude.... tak nech sa stane to čo sa má stať a to po čom Ti srdce prahne, želám veľa šťastia...:-)
    publikované: 03.05.2011 17:27:32 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Matahari :-)
    erotika? Neviem, pre mňa je to viac...prekročila som ten pomyselný dúfam, že posledný krok...
    publikované: 03.05.2011 18:44:06 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Radosť,
    no vidíš... aj keď to je pre mňa o dosť viac :-)
    publikované: 03.05.2011 18:45:54 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Iviak,
    aký článok... vôbec... :-)
    publikované: 03.05.2011 18:47:20 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  10. z-a-r-a,
    áno nejak tak... bolo na čase ísť ďalej... po hodinách rozhovorov, nociach strávených pri čete... som sa rozhodla správne :-) spravila som krok :-))
    publikované: 03.05.2011 18:50:55 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  11. vau, tak toto som nečakala, ale mám
    veľkú radosť, že si "spravila tento krok", ako sama píšeš :) teším, teším, jupíí...držím palce, aby sa podarilo aj to ostatné! btw. ten opis Tvojho "prvého po" znie celkom lákavo...nech je ruža akokoľvek staromódna, bolo to milé gesto...a to ostatné, myslím, že si mala aj šťastie na chlapa, ktorý vedel, čo a ako :) všetko dobré, snežka milá!
    publikované: 03.05.2011 19:24:45 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Diuš,
    vitaj :-) a áno myslím, že mala...škoda len, že nebol tým úplne prvým... ale áno, som ďalej a to ostatné sa podarí... musí...lebo to chcem :-)
    publikované: 03.05.2011 19:57:05 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  13. povzbudive
    a pekny posun,gratulujem:-)cim ti ublizil ten pred ivanom,ktory ta na tak dlho blokol?
    publikované: 06.05.2011 10:09:04 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  14. snežka
    ja len keď to čítam, tam mám chuť "na čaj"...:)))
    spomenula som si teraz na svoju hlboko zarytú spomienku na "prvého"... neverím , že som bola taká ....taký debil?:)))))
    publikované: 06.05.2011 12:09:46 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  15. snezka,
    dakujem za ozrejmenie,som hotova,a tak ti tu verejne poviem-klobuk dolu a hlboka poklona,si uzasna a ja ti moc drzim palce!
    publikované: 06.05.2011 12:46:10 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Bonnie,
    snažím sa ísť aspoň o kúsok ďalej :-))
    publikované: 06.05.2011 12:50:50 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014